urn met een ziel_asverwerking_mooi_handgemaakte urn_eigen atelier_Zorgvuldig Leven_afscheid _klein.JPG

 

 

 

 

Urnen met een ziel

 

                                                                                                         herinneren                                                                           kracht

         overleden dierbare   

dankbaar

huisdier 

verwerking

verdriet

gebaar van liefde

gemis

 

Een gebaar van liefde

 

Waarom heet mijn site Urnen met een ziel? In het keramisch proces van het draaien van een urn op een draaischijf, blijft onder aan de bodem, in het midden, een klein puntje zichtbaar. Dat is de ziel van de urn.  Dat is de technische verklaring, maar zonder de overblijfselen van een mooie ziel is een urn niet compleet. Samen vormt het een dierbare herinnering. 

 

Tevens maak ik met hart en ziel urnen. Elke urn maak ik met gevoel en is een uniek stuk. Ben je op zoek naar een mooie en met liefde gemaakte urn? Kom dan eens kijken in mijn atelier, daar staat een assortiment aan geglazuurde urnen.

Mocht er niets voor je bij zijn,  dan is er de mogelijkheid om een urn helemaal naar jouw wens te maken. Samen maken we op papier een ontwerp. Vervolgens ga ik aan de slag om de urn te draaien. Indien gewenst kan je de urn, na de eerste stook, zelf glazuren zodat je jouw gevoel erin kunt leggen.

Note: glazuren is een chemisch proces. Hierdoor kan het enigszins afwijken van het voorbeeld, wat het natuurlijk alleen maar persoonlijker maakt. 

 

De prijzen variëren vanaf € 50,= tot € 300,=, afhankelijk van de grootte en vorm, voor een reeds bestaande urn.

Een urn naar wens is mogelijk vanaf € 225,=.

 

Wil je een keer vrijblijvend komen kijken, of wil je meer informatie ontvangen, neem dan contact met me op.

 

- Als je door de huidige omstandigheden liever niet naar het atelier wil komen, dan is het ook mogelijk een filmpje van de beschikbare urnen op te vragen. Ik stuur je deze graag toe. - 

 

 

Emoties en verwerken van afscheid

 

Het is zo belangrijk om aan de slag te gaan met jouw emoties. Wat je ook voelt; verdriet, machteloosheid, pijn of misschien wel opluchting. Vaak blijkt er zo weinig ruimte/tijd te zijn om te mogen rouwen, terwijl het zo belangrijk is om emoties, en zeker jezelf, de tijd te geven. Stilstaan bij een verlies en proberen hiermee om te gaan is moeilijk.

Een gepersonaliseerde urn is één van de vele mogelijkheden om jouw verdriet te kunnen verwoorden en tegelijkertijd kracht aan te ontlenen.

Neem gerust contact op