reiki_bg.jpg

Reiki

 

Wat is reiki?

Reiki is gebaseerd op de overdracht van energie. Energie die door de behandelaar op jouw lichaam wordt overgebracht. Het wordt healing genoemd, maar verwar het niet met het direct verkrijgen van een goede gezondheid. Healing is het verbinden van lichaam, geest en ziel, zodat je als mens één geheel wordt en jezelf ook compleet voelt. Je mag zijn wie je bent en zoals je bent is goed. Doordat je jezelf compleet voelt, kan dit wel een positieve uitwerking op klachten hebben. Zowel fysiek als mentaal wordt je zelfbewust van eventuele blokkades. Ook in het onderbewuste kunnen zich blokkades bevinden. Door reiki kunnen deze op een zachte manier worden losgemaakt.

Waaruit bestaat een behandeling?

 

De behandeling bestaat uit een reeks handposities die op jouw geklede lichaam worden geplaatst. Deze handposities corresponderen met ingewanden, endocriene klieren en chakra’s. Het is een behandeling die zich op het hele lichaam richt. Het is ontspannend om een behandeling te ondergaan. Door de energie kan je wat slaperig worden, dat na de behandeling verdwijnt en jezelf lekker ontspannen voelt. Als je een bepaald probleem hebt, dan kan je dit voor de behandeling aangeven, zodat ik hiermee rekening kan houden. 

Wie kan een reiki behandeling ondergaan?

 

Iedereen die niet lekker in zijn vel zit en daarin graag verandering wil zien. Het kan zijn dat je fysieke of mentale klachten hebt, zoals slapeloosheid, hoofdpijn, rusteloosheid, vermoeidheid of angsten. Belangrijk is dat lichaam en geest in balans komen. Als je ernstige klachten hebt, dan is het aan te raden om in eerste instantie een behandelplan van medisch specialisten te volgen. Reiki kan deze behandeling wel ondersteunen.

Neem gerust contact op